Venesataman liikenne (LÄHIKOULUTUS)

Päiväys ja aika: ma 02.05.2022 klo 18:00 - 21:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Humallahden Venekerho.


Kurssilla käydään läpi sekä harjoitellaan moottoriveneellä satamasta poistuminen, satamaan saapuminen, laituriin ajaminen ja laituriin kiinnittyminen turvallisesti.

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti uudet veneilijät. Myös ns. varapäällikköä ja miehistöä voidaan kouluttaa tässä harjoituksessa käsittelemään venettä.

Kurssi toteutetaan kurssilaisten omilla veneillä HVK:n satamassa Tölössä. Ja kuten aina, veneen päällikkönä toimiva omistaja kantaa vastuun. Kouluttaja toimii ”vastuuttomana” konsulttina. Veneen päälliköllä on oikeus olla läsnä valvomassa harjoitusta. Hän voi  kieltäytyä sellaisista tehtävistä, jotka voivat perustellusta syystä olla vaaraksi veneelle, miehistölle tai muille.  Osallistuvalla veneellä on tietysti oltava venevakuutus vastuuvakuutuksella.

Kokoontuminen ja lyhyt teoriaossuus pidetään HVK:n kerhorakennuksen koulutustilassa. Tarkemmat ohjeet saat ennen kurssia sähköpostitse kouluttajalta.

Kouluttaja: Amos Soivio (HVK).

Osallistujamäärä: 1 – 5 venekuntaa.

Lisätietoja: Amos Soivio, amos_soivio (at) yahoo.com

Ilmoittautuminen: Veneen päällikkö ilmoittautuu, miehistön ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Päällikön on oltava jäsen jossain Paven seurassa. Jos muutat mielesi osallistumisesta, ilmoita mahdollisimman pian emaililla Amokselle – kurssille saatetaan jonottaa. Tarkista myös Paven pandemiaohjeistus.

    Vene:


    Ilmoittautuneet: 0/5.

    Jonotuslista: