Veneilijän tutkakurssi (PERUTTU)

Päiväys ja aika: la 22.04.2023 - su 23.04.2023 klo 09:00 - 16:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Aboa Mare.


Tutka on hyvä olla olemassa, kun sumu laskeutuu. Vielä parempi on, jos sitä osaa käyttää. Simulaattoriympäristössä on turvallista harjoitella tutkan käyttöä jopa 20 solmun nopeudella ajettaessa.

Kurssin tavoitteena on opettaa osallistujille tutkankäytön perusteet navigoinnin ja paikanmäärityksen yhteydessä sekä keinona estää yhteentörmäyksiä. Osallistujat oppivat noudattamaan heikentyneen näkyväisyyden vallitessa voimassa olevia meriteiden sääntöjä. Oppimistavoite saavutetaan harjoittelemalla tutkankäyttöä simulaattorissa erilaisissa sääolosuhteissa.

Koulutuksen tuottaa Aboa Mare.

Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 250 € sisältäen ALV:n. Kurssihintaan ei sisälly ruokailuja. Kahviautomaatti ja mikro löytyvät. Jos ei halua käyttää liikaa aikaa ruokailuun lähtemällä muualle syömään, voi tilata take-away-ruokaa tai ottaa mukaan omat eväänsä. Majoittua voi esimerkiksi laivahostel s/s Boressa Aboa Maren asiakashintaan 45 € / hlö / vrk. Katso majoituksen lisätiedot täältä.

Aboa Mare vahvistaa ilmoittautuneille kurssin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Mikäli kurssille ei saavuteta vähimmäismäärää osalistuja, pidättää Aboa Mare oikeuden perua kurssi viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Aboa Mare ei laskuta osallistumisen peruuttamisesta, jos peruutus tapahtuu vähintään 14 vrk ennen kurssin alkua. Peruutuksista 7-14 vrk ennen kurssin alkua veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Kurssilaskut lähetetään kurssin alkamisen jälkeen.

Maksimiosallistujamäärä: 12

Ilmoittautumiset: Kurssi on peruttu osallistujien puutteen takia.

Lisätietoja: Kirsi Kautto (kirsi (at) syduetto.fi )