Ei sen veneen tarvitse olla niin ihmeellinen, uskalla lähteä!

Päiväys ja aika: to 14.03.2019 klo 18:00 - 21:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Humallahden Venekerho.


Kohderyhmä:  Veneilijät puolisoineen, joilla on kiinnostusta lähteä normaalia pidemmälle veneretkelle tai muuten ennen kokemattomille veneilyalueille.

Tavoite:  Kertoa käytännön kokemuksista, onnistuneesta valmistautumisesta ja antaa vinkkejä uusista, ennen kokemattomista vesialueista ja siellä pärjäämisestä. Koulutus ei ole varsinainen valmennustilaisuus, mutta auttaa pohtimaan: Uskaltaisinko lähteä?

Sisältö: Valmistautumista ja huippuhetkiä retkiltä: eskaaderi Tanskan ympäri 2013 ja Baltian kierros 2014. Retket: Perämerenkierros 2015, Oslo ja Skagen 2017.

Kouluttaja: Paula Laasonen (HVK). Paula on ollut HVK:n jäsenenä vuodesta 2000 ja sen kommodorina vuodesta 2018 alkaen. Paula on toiminut myös pitkänmatkan moottoriveneyhdistyksen Marinerit ry:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2013 lähtien. Veneenä on vuonna 1980 valmistunut, Loviisalaisen veneentekijän Esko Ampujan valmistama 30 jalkainen uppoamarunkoinen moottorivene Sirius, jonka matkavauhti on n. 7 solmua.

Lisätietoja: Paula Laasonen, paula.l.laasonen (at) gmail.com

Osallistujamäärä: 8 – 50. Jos puolisosi tulee mukaan ja on seurasi jäsen, ilmoita hänet myös omana osallistujanaan. Jos puolisosi ei ole seurasi jäsen, ilmoita hänet omana osallistujanaan, valitse hänelle oma seurasi ja laita hänen etunimensä jälkeen ”(puoliso)”.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Ilmoittautuneet