Tehoa veneen kylkien puunaukseen – teoria (LÄHIKOULUTUS)

Päiväys ja aika: ti 26.04.2022 klo 17:00 - 20:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Lauttasaaren veneilijät.


Valitettavasti huhtikuun alun sää on liian kylmä tapahtuman pitämiseen alkuperäisen suunnitelman mukaan. Yritetään paremmalla onnella 26.4.2022. Aiemmat ilmoittautumiset ovat päteviä. Ilmoittakaa, jos uudet päivät eivät sovi. Pahoittelen muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa harmia ja vaivaa.

Veneen kylkien pesu, kiillotus ja vahaus on mahdollista tehdä aikaa ja voimia säästäen, kun käytössä ovat tehokkaat aineet ja oikeat tekniikat.

HL Group Oy:n kokeneet pesujen ja pintakäsittelyjen ammattailaiset kertovat työhön tarvittavista materiaaleista, työvälineistä ja –menetelmistä.

Teoriapäivän päättää näytös veneen kylkien pesusta painepesuria käyttäen. Kyseinen vene kiillotetaan ja vahataan kurssin käytännön harjoitusosuudessa 27.4.2022.

Koronatilanteen huomioiminen
Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää koronapassia. Huolehdimme riittävästä väljyydestä, käsihygieniasta ja käytämme kasvomaskeja koulutuksessa. Ilmoittumalla sitoudut tähän. Kurssi pidetään, jos olosuhteet yleensäkin sallivat lähiopetuksen  Katso tarkemmin Paven koronaohjeet.

Ilmoittautumisen peruutukset sähköpostilla: anssi.jarvenpaa@live.com

Ilmoittautuminen:

    Ilmoittautuneet: