MATKAKERTOMUS: Vaasan saaristo ja majakat (ETÄKOULUTUS)

Päiväys ja aika: ma 21.03.2022 klo 18:00 - 21:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Etäkoulutus.


Matkakertomus kesältä 2020 moottorivene Ohtan matkalta pääkaupunkiseudulta Selkämerelle ja Vaasan ulkosaaristoon. Matkalla käytiin monelle veneilijälle ja osin itsellekin uusissa paikoissa kuten Rauma, Outoori, Reposaari, Kristiinankaupunki, Bergö, Vaasa, Luvia, Uusikaupunki ja luonnollisesti Saaristomeri ja Läntinen Suomenlahti. Merenkurkussa käytiin ulkomeren majakkasaarilla Ritgrund, Valassaaret, Norrskär ja Strömmingsbådan. Tutustuttiin ”Aurinkoreittiin” ja kokeiltiin  eräs maamme kivikkoisimmista väylän osuuksista ”Ässänväärä” Vaasan lounaispuolella. Matkaa syntyi 943 mpk ja aikaa käytettiin 29 vrk.

Valmistautuminen etäkoulutukseen: Koulutus toteutetaan Teams-palvelun kautta. Kouluttaja lähettää linkin sähköpostilla osallistujille. Asenna tietokoneellesi Teams-applikaatio tai käytä sitä webbiselaimella lähetetyllä linkillä. Kurssilla esitetään paljon kuvia. Näistä saat enemmän irti, jos voit katsoa niitä suurelta ruudulta.

Kouluttaja: Klaus Salkola (HVK). Klasu on free-lance veneilytoimittaja ja kuvaaja (Kippari -lehti), vene- ja laivatekniikan asiantuntija ja insinöörikomentaja evp. Klasu on aloittanut veneilyn 60-luvulla, ja kokemusta matkaveneilystä on kertynyt yli 100 000 mpk:n edestä.

Lisätietoja: Klaus Salkola, klaus (at) salkola.eu

Osallistujamäärä: 5 – 50

Ilmoittautuneet:

Jonotuslista: