Matkakertomus: Tanskan ympäri Kielin kanavan kautta (ETÄKOULUTUS)

Päiväys ja aika: ke 25.01.2023 klo 18:00 - 21:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Etäkoulutus.


Tanskan kierros: Kertomus Ohtan ja kahden muun veneen matkasta Tanskan ympäri. Meno- ja paluumarssit tehtiin Ruotsin rannikkoa pitkin ja varsinainen kohdealue Tanskasta Kielin kanavan ja Eiderjoen kautta Pohjanmeren vuorovesialueille. Jyllannin avoimen länsirannikon jälkeen kuljettiin Limfjordenin kautta Kattegattiin, josta Juutirauman kautta kotivesille. Paluumarssi aloitettiin Ålborgissa, josta aikataulusyistä tultiin kotirantaan 8 päivässä – eikä yhtään ollut kurjaa.

Valmistautuminen etäkoulutukseen: Koulutus toteutetaan Teams-palvelun kautta. Kouluttaja lähettää linkin sähköpostilla osallistujille. Asenna tietokoneellesi Teams-applikaatio tai käytä sitä webbiselaimella lähetetyllä linkillä. Kertomus on kuvapainotteinen, joten kannattaa varautua olemaan mukana suuren ruudun äärellä.

Kouluttaja: Klaus Salkola (HVK). Klasu on free-lance veneilytoimittaja ja kuvaaja (Kippari -lehti), vene- ja laivatekniikan asiantuntija ja insinöörikomentaja evp. Klasu on aloittanut veneilyn 60-luvulla, ja hän on itse vastannut veneidensä kunnossapidosta samoin kuin rakentanut veneensä pääosin itse. Veneilykokemusta on kertynyt 50 vuoden ajalta runsaasti yli 100 000 mpk:n edestä.

Lisätietoja: Klaus Salkola, klaus (at) salkola.eu

Osallistujamäärä: 5 – 50

Ilmoittautuminen:  Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautuneet: 0/50.

Jonotuslista:

Osallistuitko koulutukseen, anna kiitos palautetta:

  Arvioi seuraavia asioita 1 = huono / vähän .... 5 = erinomainen / paljon

  Järjestelyt?
  12345
  Sisältö?
  12345
  Kouluttaja?
  12345
  Hyödyllisyys minulle?
  12345
  Suosittelen tutuilleni?
  12345

  Mikä oli hyvää?

  Mitä tulisi muuttaa tai kehittää?

  Onko reissu Tanskaan suunnitteilla, kerro tarkemmin?

  Vapaamuotoista palautetta?

  Ehdota kurssia, joka PaVen pitäisi järjestää 2024?

  Pave on pääasiassa vapaaehtoista vertaiskoulutusta, veneilijät kouluttavat toisiaan. Haluaisitko itse toimia Paven toimikunnassa, kouluttajana tai apukouluttajana jollain kurssilla (kerro aihe)?

  Montako vuotta olet veneillyt?

  https://pave.fi/?event=litiumioniakkujen-turvallisuus-veneissa-lahikoulutus