Lahja Itämerelle -ilta

Päiväys ja aika: ti 12.04.2016 klo 18:00 - 21:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Lauttasaaren veneilijät.


Lahja Itämerelle ja PSS logot

Lahja Itämerelle & Pidetään Saaristo Siistinä
Septien käyttö Suomessa ja ulkomailla.
Veneiden pohjamaalit ja uusimmat vaihtoehdot.

Käytännön tietoa septien käytöstä, huollosta ja tankkien tyhjennyksestä Suomessa ja ulkomailla. Illan aikana kuullaan myös veneiden pohjamaaleista ja niiden vaihtoehdoista. Mukana on teknisiä asiantuntijoita sekä pääsihteeri Aija Kaski Pidä Saaristo Siistinä ry:stä.

Illan juontaa maailmanympäripurjehtija, kirjailija ja toimittaja Eero Lehtinen, joka on Lauttasaaressa toimivan Lahja Itämerelle ry:n varapuheenjohtaja ja yksi perustajajäsenistä.

Yhdistyksellä on toimintaa läpi vuoden, mutta päätapahtumat ovat kesällä SuomiAreena Porissa, Slush Helsingissä syksyisin ja Suomi100-projektit valtakunnallisesti.

Viime vuona Lahja Itämerelle järjesti muun muassa Slushin historian suurimman cleantech-illan yhdessä Sitran, Finnish Water Forumin, Kemiran, Wärtsilän, UPM:n ja Fortumin kanssa.

Yhdistys edistää älykkäitä vesien, energian sekä bio- ja kiertotalouden ratkaisuja, jotka osaltaan vaikuttavat vesien puhdistumiseen ja päästöjen vähenemiseen. Tavoite on, että kun Suomi vuonna 2017 täyttää sata vuotta, se saisi lahjaksi entistä puhtaamman Itämeren.

Tule kuuntelemaan – Tervetuloa!

Paikalle mahtuu 40 ensiksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja:

Ali Toivola, 040 839 2215, ali.toivola(at)gmail.com

Ilmoittaudu 11.4.2016 mennessä

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Ilmoittautuneet