Helsingin Meripelastusyhdistys: Hätärakettien ammuntaharjoitus

Päiväys ja aika: la 02.03.2019 klo 11:00 - 15:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Matosaaren meripelastusasema.


Helsingin Meripelastusyhdistys järjestää yhdessä Espoon Meripelastajien kanssa hätämerkinantoharjoituksen Helsingin Jollaksessa (Matosaarentie 22) lauantaina 2.3.2019 klo 11.00–15.00. Tilaisuudessa veneilijät voivat luvallisesti ja turvallisesti harjoitella hätämerkinantovälineiden käyttöä.

Harjoituksissa käytettävät välineet ovat punaiset laskuvarjoraketit (ns. hätäraketit), punaiset käsisoihdut (hätäsoihtu), oranssit savut, kynäraketit sekä valopistoolin ammukset.
Harjoituksessa yli 18-vuotiaat veneilijät voivat ampua luvallisesti ja turvallisesti omia hätämerkinantovälineitään. Kaikkien käytettävien hätämerkinantovälineiden tulee olla valmistettu vuonna 2012 tai sen jälkeen. Ennen harjoitusta välineet tarkistetaan ja ampujille annetaan henkilökohtainen opastus niiden oikeanlaiseen käyttöön. Paikalle voi myös tuoda ilmaiseksi vanhentuneita tai muuten käyttöön kelpaamattomia pyroteknisiä hätämerkinantovälineitä niiden asianmukaista hävittämistä varten, ne hävitetään maksutta.
Mukaan omat suojalasit ja kunnon nahkahanskat.
Laajasalon VPK on mukana järjestämässä tapahtumaa.
Ilmoittautuminen ja maksu
Helsingin meripelastusyhdistyksen ja muiden meri- ja järvipelastusyhdistysten henkilöjäsenille sekä Trossijäsenille ammunta on jäsenetu, joten se on maksuton. Jäsenten kanssa mukana olevat perheenjäsenet voivat osallistua harjoitukseen ilmaiseksi.
Muille kuin henkilöjäsenille osallistuminen maksaa 35 € / venekunta. Paikan päällä on mahdollisuus myös liittyä yhdistyksen jäseneksi. Osanottomaksu maksetaan käteisellä tai pankkikortilla (vain Visa ja Mastercard käyvät).
Jokaisen ampujan tulee olla vähintään 18-vuotta täyttänyt!
Ilmoittautumiset 28.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

http://helsinki.meripelastus.fi/hatamerkinantoharjoitus