Espoon Meripelastusyhdistys: Hätärakettien ammuntaharjoitus

Päiväys ja aika: su 28.02.2016 klo 10:00 - 16:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Haukilahti.


Harjoitukset pidetään säävarauksella. Harjoituksen joudutan perumaan, jos on liikaa sumua tai tuulta tms. Mahdollisesta peruutuksesta tiedotetaan kaikille harjoitukseen ilmoittautuneille sekä Meripelastuksen nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Twitter).

Espoon Meripelastajat ry järjestää yhdessä Helsingin Meripelastusyhdistyksen kanssa hätämerkinantoharjoituksen Espoon Haukilahdessa (Mellstenintie 6) sunnuntaina 28.2.2016 klo 10.00–16.00. Huom ! Paikka muuttunut ennakkotiedoista !

Tilaisuudessa veneilijät voivat luvallisesti ja turvallisesti harjoitella hätämerkinantovälineiden käyttöä. Harjoituksissa käytettävät välineet ovat punaiset laskuvarjoraketit (ns. hätäraketit), punaiset käsisoihdut (hätäsoihtu) ja oranssit savut.

Harjoituksessa yli 18-vuotiaat veneilijät voivat ampua luvallisesti ja turvallisesti omia hätämerkinantovälineitään. Kaikkien käytettävien hätämerkinantovälineiden tulee olla valmistettu vuonna 2009 tai sen jälkeen. Ennen harjoitusta välineet tarkistetaan ja ampujille annetaan henkilökohtainen opastus niiden oikeanlaiseen käyttöön. Paikalle voi myös tuoda ilmaiseksi vanhentuneita tai muuten käyttöön kelpaamattomia pyroteknisiä hätämerkinantovälineitä niiden asianmukaista hävittämistä varten.

Harjoitukseen pääsee mukaan ilmoittautumalla 26.2.2016 mennessä. Harjoitus on Espoon Meripelastajien ja Helsingin Meripelastusyhdistyksen jäsenille sekä muiden Suomen Meripelastusseuran jäsenyhdistysten henkilöjäsenille ilmainen. Osallistuminen vaatii Suomen Meripelastuksen jäsenyhdistyksen jäsenyyden, joka maksaa 32 euroa. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen suoraan Espoon Meripalastajien sivuille

Espoon meripelastajat

https://www.facebook.com/espoonmeripelastajat/

https://twitter.com/SAREspoo