Espoon Meripelastusyhdistys: Hätärakettien ammuntaharjoitus

Päiväys ja aika: su 25.02.2018 klo 10:00 - 16:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Haukilahti.


Hätärakettien ammuntaharjoitus järjestetään vuorovuosin Espoossa ja Helsingissä, 2018 on Espoon vuoro.

Espoon Metipelastajat järjestää harjoituksen Haukilahdessa (Mellstenintie 6) sunnuntaina 25.2.2018 klo 10.00–16.00. Tilaisuudessa veneilijät voivat luvallisesti ja turvallisesti harjoitella hätämerkinantovälineiden käyttöä. Harjoituksessa käytettävät välineet ovat punaiset laskuvarjoraketit (ns. hätäraketit), punaiset käsisoihdut (hätäsoihtu) ja oranssit savut.

Harjoituksessa yli 18-vuotiaat veneilijät voivat ampua luvallisesti ja turvallisesti omia hätämerkinantovälineitään. Kaikkien käytettävien hätämerkinantovälineiden tulee olla valmistajan merkintöjen mukaan voimassaolevia. Ennen harjoitusta välineet tarkistetaan ja ampujille annetaan henkilökohtainen opastus niiden oikeanlaiseen käyttöön. Paikalle voi myös tuoda ilmaiseksi vanhentuneita tai muuten käyttöön kelpaamattomia pyroteknisiä hätämerkinantovälineitä niiden asianmukaista hävittämistä varten.

Harjoitus on Espoon Meripelastajien ja Helsingin Meripelastusyhdistyksen jäsenille sekä muiden Suomen Meripelastusseuran jäsenyhdistysten henkilöjäsenille ilmainen. Osallistuminen vaatii Suomen Meripelastuksen jäsenyhdistyksen jäsenyyden, joka maksaa 35 euroa. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu tapahtumaan 23.2. mennessä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

täällä