Avomerilaivurin (LRC) kurssi ja tutkinto

Päiväys ja aika: la 30.03.2019 klo 09:00 - 17:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: TRAFICOM.


Alla tietoa Ari Caseliuksen järjestämästä LRC-kurssista. Kurssi on kaikille avoin – PaVe toimii tässä vain tiedottajana. Ystävällisin terveisin, Anssi.

 

Tilaisuus päättyy viralliseen Avomerilaivurin radioliikennetutkintoon (=LRC-tutkinto). Itse kurssiosuus on maksuton, tutkinnosta ja todistuksesta peritään asetuksen mukaiset maksut.

Kurssille otetaan ainoastaan VHF-tason pätevyystodistuksen (vanha VHF tai SRC) omaavia henkilöitä, jotka suorittavat tilaisuuden päätteeksi LRC-tutkinnon.

Kurssi ja tutkinto järjestetään TRAFICOMn tiloissa Helsingin Kumpulassa. Tila  on henkilömäärän osalta rajallinen (max 50). Siksi kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 50 ensin ilmoittautunutta henkilöä. HUOM! ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Kurssilla keskitytään GMDSS-järjestelmän MF/HF-sekä satelliittiyhteydenpitoon (taajuuksien käyttö, GMDSS-merialueet A1-A4, kv. luettelot, toiminta hätätilanteissa, kansainvälisyys jne.). tarkempi esityslista näytetään tilaisuuden aluksi.

Vahvistan osallistumisesi sähköpostitse (ari.caselius@traficom.fi) ja annan siinä yhteydessä ohjeet ja materiaalin luettavaksi.

Ilmoittautuminen 15.3 (perjantai). klo 16:00 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seuraavat asiat:

– Suku- ja etunimesi

– sähköpostiosoitteesi, johon haluat vahvistuksen

– puhelinnumerosi, josta tavoittaa

Yllä mainittuja tietoja ei jaeta eteenpäin, vaan ne palvelevat ainoastaan osallistumis- ja turvajärjestelyjä.

Kiitos mielenkiinnostasi asiaa kohtaan.

Ari-

PS. Kurssin järjestän yksityishenkilönä, koska kouluttaminen ei ole virastomme lakisääteinen tehtävä. Itse tutkinto on kuten todettu aiemmin sitten virkatyötä.

 

Ari Caselius

Taajuushallinto

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Erik Palméninaukio 1

00670 Helsinki

ari.caselius@traficom.fi

Puh. 0295 390 437

Mob. 040 5100374