Aurinkopaneelit veneessä

Päiväys ja aika: ti 26.01.2016 klo 18:00 - 20:00 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Lauttasaaren veneilijät.


Naps kuuluu aurinkosähköliiketoiminnan vakiintuneimpien toimijoiden joukkoon. Naps on toimittanut ratkaisuja vaativille asiakkaille jo vuodesta 1981. Yli 30-vuotinen historia tekee Napsista yhden aurinkosähköalan todellisista pioneereista. Asiakkaat, jotka jatkavat yhteistyötä Napsin kanssa vuosikymmenestä toiseen, ovat paras todiste osaamisestamme ja hyvästä asiakaspalvelustamme.

Mukavasti ja turvallisesti vesillä

Aurinkosähkön avulla veneiden akkuja voidaan ladata ilman maasähköä tai moottorin käyttöä. Tämä lisää purjehdusmukavuutta ja antaa mahdollisuuden viipyä pidempään luonnonsatamissa. Tyhjän akun ei tulisi enää yllättää käynnistettäessä ja turvavarusteidenkin virransaanti on varmistettu.

Paneelien asentamiseksi tarvittavan tilan koko ja muoto vaihtelevat veneittäin. Napsin erityisesti venekäyttöön suunnitteleman ja valmistaman RSS-paneelisarjan eri paneelikoot mahdollistavat tilan tehokkaan ja visuaalisesti mielekkään käytön kaikissa veneissä.

Tilaisuuden esittelmöitsijä on myyntijohtaja Markus Andersén/NAPS Solar Systems Oy http://www.napssystems.com/wordpress/fi/contact/

Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoinen aihe aurinkosähkön soveltamisesta veneessä!

Paikalle mahtuu 40 ensiksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja Ali Toivola, 040 839 2215, ali.toivola (at) gmail.com

Ilmoittautuminen 19.1.2016 mennessä

    Ilmoittautuneet