Ilmoittautumisohjeet

Kursseille voivat ilmoittautua vain Pavea ylläpiävien ja toiminnasta vastaavien jäsenseurojen jäsenet, ellei kurssisivulla ole erityisesti toisin mainittu.

Kursseja voit selata Kurssit-luettelosta. Kurssit-sivulla on myös hakutoiminto. Kurssin nimestä klikkaamalla aukeaa kuvaus kurssista ja ilmoittautumislomake.

Ilmoittautumislomakkeeseen kirjoitettavat yhteystietosi tulevat kurssijärjestäjän tietoon vaikka sivulla osallistujalistalla näytetään vain etunimi ja seura.

Tarkista antamasi sähköpostiosoitte huolellisesti ennen lomakkeen lähetystä. Mikäli osoitteessa on kirjoitusvirhe, jäät esimerkiksi etäkoulutuksissa ilman osallistumislinkkiä. Myös lähikoulutuksista lähetetään usein ennen kurssia täydentävää ohjeistusta osallistujille.

Monilla kursseilla on minimi- tai maksimiosallistujamäärä. Jos minimiä ei saada täyteen, tilaisuus peruuntuu. Ylärajan sanelee koulutustilan koko ja koulutuksen luonne. Jos kurssi tulee täyteen, myöhemmin ilmoittautuneet ovat varasijoilla. Siksi on kohteliasta ilmoittaa esteestä kurssijärjestäjälle sähköpostilla – yhteystiedot ovat kunkin kurssin sivulla kohdassa ”lisätietoja”.

Tallennamme kurssille ja ilmoittautumisen yhteydessä henkilötietojasi. Tästä linkistä löydät kuvauksen henkilötietojesi käsittelytoimista.

Kirjautumislinkki vain kurssijärjestäjille

Ilmoittautumistilastoja