Tervetuloa Paven talven ja kevään 2022 koulutuksiin ja tapahtumiin – nyt on aika ilmoittautua!

Paven talven ja kevään 2022 koulutusohjelma on valmis ja julkaistu 8.12.2021 klo 09:00. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, ja kurssit lähtevät täysillä eteenpäin tammikuusta alkaen. Monella kurssilla on rajallinen osallistujamäärä, ja suosituimmathan täyttyvät perinteisesti hyvin nopeasti. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Nyt on aika ilmoittautua!

Koulutusohjelmassa on tarjolla veneilytaitoa, tekniikkaa, huoltoa ja korjausta, purjehdusopppeja sekä matkakertomuksia. Kursseja tai tapahtumia on jo toistakymmentä. Täydennyksiä tulee vielä myöhemminkin.

Listalla on sekä etäkoulutuksia että lähikoulutuksia. Kuten jo muutamana vuonna aikaisemminkin, COVID-19 -pandemia aiheuttaa valitettavasti edelleenkin epävarmuutta lähikoulutuksiin. Pave seuraa tilannetta, tiedoittaa sivuillaan ja kursseille ilmoittautuneille sähköpostitse mahdollisista muutoksista ja varustautumisesta (koronapassi, maski, yms.) koskien lähikoulutuksia.

Pajalahden veneilykoulu (Pave) on kahdeksan länsihelsinkiläisen veneilyseuran vapaaehtoisvoimin toimiva koulutusyhteisö. Paven kursseille voivat osallistua näiden seurojen jäsenet, ja kurssit ovat pääosin maksuttomia. Koulutukset ovat jäsenetu. Paveen kuuluvissa seuroissa on yhteensä noin 4000 veneilijää.

Kiitoksia jo etukäteen kaikille kouluttajille ja Paven suunnittelutoimikunnalle, joka on ahertanut koko pimeän syksyn ohjelman parissa.

Nähdään koulutuksissa!

Jukka Wallinheimo, Paven rehtori