Haminasta Hankoniemelle – 100 satamaa (webinaari)

Päiväys ja aika: ke 28.04.2021 klo 18:00 - 20:30 (iCal) (webcal).

Tapahtumapaikka: Etäkoulutus.


ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Osallistujille on lähetetty osallistumislinkki sähköpostitse. Viesti on tullut Jessen nimissä, ClickMeeting.com -osoitteesta.

Tapahtumaan osallistumiseksi, normaalitapauksessa riittää, että otat viestistäsi ylös ”token” -kohdasta henkilökohtaisen tunnisteesi, ja painat viestissä olevaa ”Join” -painiketta.

Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ole ole saanut mainittua sähköpostia, tarkista ensin roskapostikansiosi. Tarvittaessa ole yhteydessä PaVen yhteyshenkilöön.


Tarjolla olisi nyt paljon tietoa retki- ja luonnonsatamista Suomenlahdella, sopivasti vielä ennen kuin kausi ehtii täyteen vauhtiin!

Todennäköisesti olet käyttänyt ”sinistä satamakirjaa” (Suuret Satamakirjat) tai Suurta Reittikirjaa muodossa tai toisessa. Niitä julkaisevat Turun Partio-Sissit tunnetaankin parhaiten juuri näistä teoksista, mutta he ovat myös monen muun lähestymiskartan takana. Esimerkkinä vaikka Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen retkikohteiden lähestymiskartat (ks. esim.  Norra Sandön lähestymiskartta Uuvin sivuilla).

HSK/PaVe ja kumppanit järjestävät teemaillan Suomenlahden retki- ja luonnonsatamista, teemana ”Haminasta Hankoniemelle – 100 satamaa”. Varsinaisena asiantuntijana on Matti ”Masa” Törmä, joka on ollut mukana satamakirjahankkeissa jo 50 vuoden ajan. Illan aikana tutustumme omien erikoiskarttojen laatimiseen ja tekeillä olevaan matkaveneilijöiden tietopakettiin. Sen jälkeen on laaja esitys reilusta sadasta retki- ja luonnonsatamasta Haminasta Hankoniemelle. Lopuksi saamme tuoreita kuulumisia satamakirjoista!

Luvassa on paljon uutta tietoa myös kokeneille matkapurjehtijoille, joten kannattaa ottaa saataville A- ja B- karttasarjat tai vähintäänkin muistiinpanovälineet.

Tapahtuma järjestetään webinaarina.

PaVen yhteyshenkilö:  Ville Salminen (hoski fi)

Ilmoittautuminen on päättynyt