Pajalahden veneilykoulun kausi 2018

 

Pajalahden Veneilykoulu aloittaa tulevan koulutuskautensa lupaavissa merkeissä. Olemme tänä vuonna laajentuneet yhden uuden seuran verran suuremmaksi. Näin ollen kurssitarjontaamme on tullut uudenlaista piristystä, uusia kursseja ja uusia kurssien vetäjiä. Humallahden Venekerho (HVK) on liittynyt tällä kaudella mukaan PaVe:n toimintaan. Huomatkaa siis, että joitain kursseja järjestetään heidän tiloissaan Töölössä. Nyt etenemme siis seitsemän seuran voimin.

Seurojen koulutusvastaavat, edustajat PaVe:ssa ovat tehneet hyvää työtä vapaaehtoisvoimin PaVe:n kurssitarjottimen toteuttamiseksi. Tänä vuonna on tarjolla monta mielenkiintoista tilaisuutta. On tarjolla matkakertomusta matkasta Pohjoiselle Jäämerelle, veneilyä vaativissa olosuhteissa, kuin SPV:n veneilijäkurssiakin. Valitse kursseista mieluisat, ilmoittaudu ja lisää tapahtuma kalenteriisi. Mikäli suunnitelmasi muuttuu, muista ilmoittaa kurssinpitäjälle.

Mikäli kurssilistasta ei löytynyt sitä omaa mielikurssia, niin ole yhteydessä minuun ja kerro toiveesi minulle. Järjestämme kursseja jäseniämme varten.

Tavataan kursseilla!

–Antti Parviainen
PaVen pj