Pajalahden veneilykoulun kausi 2019

Kevät lähestyy vauhdilla ja sitä myötä myös veneilykausi 2019. Ennen veneiden vesillelaskua on oiva tilaisuus kouluttautua ja perehtyä veneilyyn ja sen ympärillä oleviin aiheisiin. Pajalahden Veneilykoulun kurssitarjonta onkin mitä parhain tapa kehittää omaa osaamistaan, tutustua muihin veneilijöihin sekä oppia uusia asioita.

Tänä vuonna suurin osa kursseista on uusia, joten kannattaa tutustua valikoimaan huolella. Olemme kuitenkin päättäneet uusia osan kursseista viime vuodelta sen perusteella, mitkä olivat suosittuja ja kehuttuja palautteissa. Olemme järjestämässä pari kurssia yhteistyössä HSK:n kanssa. Yhteistyöllä saavutamme laajemman kuulijakunnan luennoille sekä jaamme hieman järjestelyvastuuta.

Pahoittelut, että parin kurssin osalta kouluttajan saavutettavuuden tai tilajärjestelyjen kanssa on ollut viivettä ja näin ollen eivät ole vielä ilmoittautumisvalmiina 13.12.

Tulevan kevään tarjonnasta löytyy kursseja muun muassa liittyen pleissaamiseen, polttoaineisiin,  valokuvaukseen veneessä, veneellä kulkemiseen eri paikoissa sekä vierailua veneveistämöllä. Mikäli kurssilistasta ei löytynyt sitä omaa mielikurssia, niin ole yhteydessä minuun ja kerro toiveesi minulle. Järjestämme kursseja jäseniämme varten.

Tavataan kursseilla!

Huom! kurssivalikoima julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa torstaina 13.12 klo 09.00

–Antti Parviainen
PaVen PJ