Yhteistyökurssi: Videokuvaaminen merellä ja veneilyvideoiden tekeminen

Päiväys ja aika
ti 07.05.2019
18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
HSK


HSK:n järjestämä kurssi:

Kiinnostaako videokuvaaminen merellä ja veneilyvideoiden tekeminen?

Suomen Valtameripurjehtijat ry & HSK järjestävät videokurssin tiistaina 7.5. klo 18:00 – 21:00. Paikka: HSK (Vattuniemen puistotie 1) / Iso-Pässi -sali.

Videokurssin vetää Kari ”Ruffe” Nurmi, joka tuottaa suosittuja veneilyvideoita.

Ruffe kertoo kurssilla mm. miten tehtiin Atlantin yli Itämerellä –videosarja sekä antaa käytännön vinkkejä kameroihin, video- ja drone-kuvaamiseen merellä, videoformaatteihin, videomateriaalin hallintaan, editointiin, tarinankerrontaan ja videoiden julkaisemiseen.

Tilaisuus on suunnattu Valtameripurjehtijoiden, HSK:n ja Pajalahden Veneilykoulun jäsenistölle. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen osoitteeseen: ilmoittautumiset@hoski.fi (otsikkoon sana: videokurssi). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kari ”Ruffe” Nurmi on tuottaja ja Vuoden matkapurjehtija 2018. Ruffe on toiminut elokuva-alalla, ja hänellä on TV-dokumenttikoulutus. Atlantin yli Itämerellä -videosarjaa on katsottu YouTubessa yhteensä 150.000 kertaa. Sarjaan pääset tutustumaan täällä: https://www.youtube.com/watch?v=jYvOChgvSlA&list=PLwBflcQru2scIjPUKi2OW2gDJrWy99iyj

 

Paven vastuuhenkilö:

Antti Parviainen
0504620612